We zijn een samenwerking gestart met Dr. Eva-Maria Tebano Ahlquist. Eva-Maria is universitair hoofddocent en onderzoeker aan de Universiteit Stockholm. Ze is ook montessoriopleider, publicist en spreker. Eva-Maria heeft een aantal materialen voor kosmische educatie ontwikkeld, waaronder tijdlijnen van het leven en beschavingen en een materiaal voor de classificatie van dieren. Deze set bestaat uit een kaart voor het hele dierenrijk en een kaart van alleen de gewervelde dieren. Haar kosmisch materiaal is onderscheidend omdat alles in nauwe afstemming en samenwerking met de Universiteit van Stockholm werd ontwikkeld. Hierdoor zijn de materialen vanuit wetenschappelijk oogpunt correct en up-to-date.

Eva-Maria volgde de beroemde AMI (6-12) Elementary cursus in Bergamo/Italië onder leiding van Camillo Grazzini en en we hebben haar bereid gevonden haar brede kennis te delen met het Nederlandse montessorionderwijs.

Ze is bereid om haar kennis en kunde met ons in Nederland te delen en ze is beschikbaar voor studiedagen, workshops en training op het gebied van kosmische educatie in de ruimste zin van het woord.

Ook is ze via ons te boeken voor (wetenschappelijke) lezingen en presentaties. Meer informatie over Eva-Maria vind je hier