Wij vertegenwoordigen TimeTEX Onderwijsmateriaal in Nederland en Vlaanderen.

De Duitse uitgeverij TimeTEX HERMEDIA ontwikkelt en verkoopt sinds 1992 met groot succes producten onder het merk TimeTEX. Stuk voor stuk materialen die de dagelijkse praktijk in onderwijsinstellingen vergemakkelijken. Hun motto is dan ook: “Zo leven leerkrachten en docenten prettiger!”

TimeTEX biedt een grote verscheidenheid aan les- en organisatiemateriaal, schoolbenodigdheden, magneten, klokken en allerlei andere handige leerhulpmiddelen voor de dagelijkse praktijk aan. Maar ook een prachtig assortiment opbergsystemen en speciaal ontworpen, hoogwaardige lerarentassen, rugzakken en lerarentrolleys. Veel producten zijn of worden in nauwe samenwerking met leerkrachten voor leerkrachten ontwikkeld.

Eind 2023 heeft TimeTEX onder de nieuwe merknaam Montessori Premium het assortiment montessorimateriaal uitgebreid met ca. 120 basismaterialen voor de onder- en middenbouw. Stuk voor stuk authentieke, hoogwaardige montessorimaterialen van topkwaliteit en te bestellen voor zeer aantrekkelijke prijzen. De standaard levertijd bedraagt slechts 3-5 dagen!

Verder biedt TimeTEX ook een aantal unieke materialen aan voor kosmisch onderwijs. Zo zijn er speciale kweeksets voor bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. De levende larven en cocons kunnen zelf, in de gewenste week (meestal in het voorjaar) afgeroepen worden. Deze sets bevatten uitgebreide, Nederlandstalige handleidingen, kopieerbladen en gratis interactieve oefeningen voor het digibord of op de tablet. De handleidingen zijn als PDF verkrijgbaar. Stuur ons een bericht en we sturen ze toe!