De meeste workshops en presentaties worden door mij verzorgd. Maar ik werk ook regelmatig samen met externe opleiders en inhoudelijk specialisten.

Partners in Nederland

Montessori Movement 010 / de Prinsentoren

Sinds 2019 verzorgen we diverse modules en materiaalpresentaties voor de montessoriopleidingen Basis- en Vakbekwaam in samenwerking met Debbie van de Burgh van Montessori Movement 010 en Lucinda Hecbert van De Prinsentoren.

                                       

Haagse Montessoriopleiding

Ook werken we vaak samen met Haagse Montessoriopleiding. Binnen hun aanbod van opleidingen Jonge Kind – Basis/vakbekwaam en de NMV-cursus voor Leidinggevenden dragen we inhoudelijk en praktisch bij met onze materialen en ons kosmische aanbod.  Samen met Martine Lammerts en Maaike Kramer versterken we zo elkaars kennis en kunde.

Houd onze evenementenkalender in de gaten voor opties bij jou in de buurt. Is dat niet het geval? Meld je via ons contactformulier zodat we kunnen kijken of een activiteit bij jou op school of in de buurt mogelijk is.

Buitenlandse partner

Andreas Kopfmann

We werken samen met Andreas Kopfmann van GrooveLab uit Duitsland. Andreas heeft met zijn collega’s een succesvol montessori-muziekprogramma ontwikkeld.

Mailinglist

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.