Topic Montessori

Het montessorimateriaal en de zorgvuldig voorbereide omgeving vormen belangrijke hoekstenen van het montessorionderwijs. Ik vertegenwoordig een aantal buitenlandse producenten en ontwikkelaars van onderscheidende materialen voor het Nederlandse montessorionderwijs. Zo kun je bij mij terecht voor authentiek montessorimateriaal, meubilair en (innovatieve) uitgaven voor kosmische educatie van het Poolse familiebedrijf Topic.

Lernfluss

In 2021 bied ik een aantal unieke materialen van het Duitse LernFluss in het Nederlandse aan. Bezoek het Nederlandse gedeelte van de hun website voor meer informatie.

TimeTEX Onderwijsmateriaal

De materialen van TimeTEX maken het aanbod compleet. Zo brengt TimeTEX een aantal prachtige kweeksets voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen op de markt. Deze materialen vormen vanzelfsprekend een prachtige aanvulling op het kosmisch concept van elke montessorischool. De sets zijn voorzien van uitgebreide, Nederlandstalige handleidingen en voorzien van QR-codes voor gebruik op tablet, laptop of digibord.

Veelgehoorde klacht is dat het montessori-assortiment niet doorontwikkeld wordt. Het tegendeel is waar!