Topic Montessori

Het montessorimateriaal en de zorgvuldig voorbereide omgeving vormen belangrijke hoekstenen van het montessorionderwijs. Wij vertegenwoordigen een aantal buitenlandse producenten en ontwikkelaars van onderscheidende materialen voor het Nederlandse montessorionderwijs. Zo kun je bij ons terecht voor authentiek montessorimateriaal, meubilair en (innovatieve) uitgaven voor kosmische educatie van het Poolse familiebedrijf Topic.

Lernfluss

Onlangs zijn we gestart een aantal unieke materialen van het Duitse LernFluss te vertalen en in het Nederlandse aan te bieden. Bezoek het Nederlandse gedeelte van de hun website voor meer informatie.

TimeTEX Onderwijsmateriaal

Een aantal materialen van TimeTEX maken het aanbod compleet. Zo brengt TimeTEX een aantal prachtige kweeksets voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen op de markt. Deze materialen vormen vanzelfsprekend een prachtige aanvulling op het kosmisch concept van elke montessorischool. De sets zijn voorzien van uitgebreide, Nederlandstalige handleidingen en voorzien van QR-codes voor gebruik op tablet, laptop of digibord.

Veelgehoorde klacht is dat het montessori-assortiment niet doorontwikkeld wordt. Wij bewijzen het tegendeel!