Het montessorimateriaal en de zorgvuldig voorbereide omgeving vormen belangrijke hoekstenen van het montessorionderwijs. Ik vertegenwoordig een aantal buitenlandse aanbieders van onderscheidende materialen in Nederland en Vlaanderen. Zo kun je bij mij terecht voor authentiek montessorimateriaal, meubilair en nieuw ontwikkeld materiaal voor kosmische educatie. Uitgangspunt is altijd een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en directe beschikbaarheid van de materialen.

Topic Montessori

Sinds 2017 vertegenwoordig ik het Poolse familiebedrijf Topic in Nederland en Vlaanderen. Topic biedt een vrijwel compleet assortiment hoogwaardige montessorimaterialen aan. Topic is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van aantrekkelijk materiaal voor kosmische educatie, dat ook in het Nederlands beschikbaar is.

TimeTEX Onderwijsmateriaal

De Duitse uitgeverij TimeTEX HERMEDIA ontwikkelt en verkoopt sinds 1992 met groot succes producten onder het merk TimeTEX Onderwijsmateriaal. Kwalitatief hoogwaardige leerhulpmiddelen die de dagelijkse praktijk in onderwijsinstellingen vergemakkelijken. Hun motto is dan ook: “Zo leven leerkrachten en docenten prettiger!”

Eind 2023 heeft TimeTEX onder de nieuwe merknaam Montessori Premium het assortiment montessorimateriaal uitgebreid met ca. 120 basismaterialen voor de onder- en middenbouw. Stuk voor stuk authentieke, kwalitatief hoogwaardige montessorimaterialen, aantrekkelijk geprijsd zijn en leverbaar binnen 3-5 werkdagen.

Kweeksets en materiaal voor kosmische educatie

TimeTEX Onderwijsmateriaal brengt ook een aantal prachtige kweeksets voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen op de markt. Deze materialen vormen vanzelfsprekend een prachtige aanvulling op het kosmisch concept van elke montessorischool. De sets zijn voorzien van uitgebreide, Nederlandstalige handleidingen en voorzien van QR-codes voor gebruik op tablet, laptop of digibord.

lernFluss

Wij werken samen met de Duitse educatieve uitgeverij lernFluss.

LernFluss betekent letterlijk Leerrivier en dit kleine, gespecialiseerde familiebedrijf richt zich met name op het Duitstalige montessorionderwijs. De reken- en taalmaterialen zijn via mij of de webshop van LernFluss te bestellen.