Wij zijn een samenwerking gestart met lernFluss.

LernFluss betekent letterlijk Leerrivier en dit kleine, gespecialiseerde familiebedrijf richt zich met name op het Duitstalige montessorionderwijs.

Jovanka Kleinhenz is de initiatiefneemster en enthousiaste stuwende kracht achter lernFluss. Ze is zelf in het bezit van het montessori-diploma en werkt nauw samen met een team van externe auteurs van prachtige, innovatieve materialen. Stuk voor stuk juweeltjes, die tot nu toe niet in Nederland verkrijgbaar waren.

LernFluss is, net als wij, gespecialiseerd in materiaal voor kosmische educatie, maar biedt inmiddels een steeds breder en continu groeiend assortiment aan.

Recent zijn er een aantal lernFluss materialen door ons in het Nederlands vertaald en te bestellen via de webshop van lernFluss. Binnen de webshop is een speciaal gedeelte voor Nederlandse en Vlaamse scholen ingericht. Vanuit het Montessori Portaal zijn we beschikbaar voor informatie en vragen over het materiaal. We zullen de materialen ook meenemen tijdens onze kosmische workshops in het land.

Een bezoekje aan de webshop van lernFluss is dus meer dan de moeite waard.