Ken je dit prachtige handboek al? MONTESSORI explained simply! Dit is een nieuw Engelstalig handboek voor montessori cursisten en geschreven door Dr. Wilhelm Weinhäupl en Maria Neuheuser van het Oostenrijkse Institute for Active Learning.

Montessori materialen zijn unieke hulpmiddelen waarmee het kind zelf aan de slag gaat. De materialen leggen zichzelf echter niet uit en om goed met het materiaal te kunnen werken, heeft het kind instructie nodig waarmee het materiaal wordt “ontsloten” en motiveert om ermee aan de slag te gaan. Dit is de rol en taak van montessori leerkrachten. “MONTESSORI, explained simply! – Mathematics” laat op een duidelijke en goed gestructureerde manier zien hoe je met de rekenmaterialen kunt werken. Voor de twee auteurs was het belangrijk om ook de onderlinge samenhang van de diverse montessorimaterialen uit te werken. Het is een schitterend boek met prachtige, duidelijke foto’s en illustraties. En helemaal handig: er is vooraf een bijbehorende PDF te downloaden met talloze werkbladen en verwerkingsmateriaal!

Onderstaand krijg je een indruk van deze unieke uitgave.

Dit boek is in het Engels en in het Duits verkrijgbaar!

De boeken zijn voor EUR 43,90 incl. BTW en verzendkosten te bestellen via onderstaand contactformulier. Ze zijn ook te bestellen bij Montessori Movement 010