Wij zijn partner van TimeTEX in Nederland en België.

De Duitse uitgeverij TimeTEX HERMEDIA ontwikkelt en verkoopt sinds 1992 met groot succes producten onder het merk TimeTEX. Stuk voor stuk materialen die de dagelijkse praktijk in onderwijsinstellingen vergemakkelijken. Hun motto is dan ook: “Zo leven leerkrachten en docenten prettiger!”

TimeTEX biedt een grote verscheidenheid aan les- en organisatiemateriaal, schoolbenodigdheden, magneten, klokken en allerlei andere handige leerhulpmiddelen voor de dagelijkse praktijk aan. Maar ook een prachtig assortiment opbergsystemen en speciaal ontworpen, hoogwaardige lerarentassen, rugzakken en lerarentrolleys. Veel producten zijn of worden in nauwe samenwerking mét leerkrachten vóór leerkrachten ontwikkeld.

TimeTEX beschikt ook over een aantal interessante materialen voor het montessorionderwijs. Zo zijn er kweeksets voor bijen en vlinders, met levende larven en cocons, die zelf afgeroepen kunnen worden. Ook zijn er prachtige, magnetische taalsymbolen. Deze materialen zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar. Een bezoekje aan de nieuwe Nederlandse website is dus zeer de moeite waard!